Contains Adult genres, is considered NSFW.
Rank: 68707th, it has 3 monthly / 3 total views.
Authors: Z.pico
Artists: Z.pico
Genres: Comic , Manhwa , Shoujo(G) , Shounen(B) , Adult , Bloody , Action , Age Gap , Boys , Comedy , Drama , Romance , Villainess
Original language: English
Translated language: Hungarian
Read direction: Top to Bottom
Original work: Ongoing
Upload status: Ongoing
Summary:
Gondolj csak két fiúra, akik azt gondolják, hogy jó helyen vannak, jól érzik magukat a mindennapi életben. Semmi, ami megtörné a jövőre vonatkozó terveiket. És hirtelen nekiütköznek annak a másiknak, aki annyira más és távol áll attól, amit tudnak, hogy felrobbantja a világukat. De most valaki rájuk néz. Először látva őket. És annyira megindítja és hatalmába keríti őket ez az érzés, hogy készek lemondani minden másról, és megszökni minden elől, most rádöbbennek, mi volt a börtön. Mivel találkoztak egymással, a világuk szétvált, ez olyan, mint egy ütközés. És most ők egymás horgonya, az egyetlen iránytű ebben az új világban, ahol elvesztek. (Kérlek olvasd el az extra figyelmeztetőt)
show the remaining
Notices:
Ez a comic nem az enyém én csak magyarra fordítom azoknak akik esetleg nem annyira értik az angolt, vagy csak kényelmesebb így olvasni. Ha a fordítás valahol nem tökéletes, kulturáltan lehet nekem róla jelezni, de igyekszem kihozni magamból a maximumot. Ha nagyon igyekszek 2-3 naponként jön ki fordítás, de lehet hamarabb is. Ez az aranyos történet Z.Pico-é, ha esetleg az eredeti verziót meg szeretnéd tekinteni nézd meg a linkeket.

Chapters (0)

read on v3x
${localHistory_item.text_epi} ${localHistory_item._time_ago}

No chapter yet

Reviews

Comments

Disqus